Binnenkort een bedrijfsfeest?

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, heb je iets te vieren met je collega’s op een bedrijfsfeest of ben je op zoek naar teambuilding activiteiten?

Soccer Inside heeft een leuk aanbod achter de hand voor bedrijven. Tevens bieden wij diverse buffetten aan.

Direct reserveren

Wilt u direct reserveren of graag meer informatie?
Via deze knoppen kunt u direct reserveren of bel ons gerust voor meer informatie

Reserveren
Bel Tubbergen

Bedrijfsfeest

Soccer Inside biedt de mogelijkheid om de hal te huren. Je kunt dan gebruik maken van ons grote sportcafé, onze tribunes en het kunstgrasveld. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een voetbaltoernooi, half speelveld voetbal en op andere helft  andere leuke indoor spellen. In overleg is bij ons veel mogelijk!

Bedrijfsuitje

Even er tussenuit samen met je collega’s? Soccer Inside heeft verschillende activiteiten voor je bedrijf of organisatie. Zo kan je denken aan speedsoccer, BumperZ en andere indoor activiteiten. In overleg is bij ons veel mogelijk! Na de activiteiten kan je in ons sportcafé gezellig nog even borrelen onder het genot van een hapje en drankje.

Teambuilding

Heb je als bedrijf plannen voor bijvoorbeeld een werkconferentie? Soccer Inside biedt een vergaderruimte waar je samen met collega’s rustig kan vergaderen, brainstormen of ideeën kan uitwisselen. Na dit overleg biedt Soccer Inside je de mogelijkheid om samen te ontspannen met een aantal teambuilding activiteiten. Bij de teambuilding activiteiten van Soccer Inside ligt de focus over het algemeen wat meer aan de ludieke kant, maar tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar groeien. Als afsluiter gezellig samen wat drinken en een hapje en de teambuilding dag is compleet.